Med Ball

Kodi: med123
2,800 L 


Pesha

Sasia:


Topa per crossfit, ne pesha te ndryshme, mund te kryeni ushtrime te ndryshme duke ju ndihmuar per tonifikim e trupit. Mund te ndiqni ushtrimet ne fotot anash. Ushtrimi kryesor eshte ngritja e tij ne ajer me dy duar, qendrimi i kembeve pak i perthyer dhe perplasja e tij ne toke me shume fuqi do te ndjeni nje diegie te pjeses se barkut. Eshte i mbushur me rere dhe topi nuk kthehet mbrapsht.


Porosia vjen prane adreses suaj per  1-2 Dite.
Mënyrat e Pagesës
Kesh
Kartë Krediti
Transfertë Bankare
Mënyrat e Transportit
Posta Shqiptare
Albanian Courier
DHL
Fedex

Llogarit koston e transportit
Ne e vleresojme privatesine tuaj. Cdo porosi behet duke ruajtur privatesine dhe dergesa behet brenda nje paketimi qe nuk lejon te duket cfare ka brenda.
Nese nuk ju pelqen ose nuk ju pershtatet masa, ju mund ta ktheni produktin brenda 14 diteve.

Vleresimet e klientit

Ndani mendimet me kliente te tjere  ketu
Shperndaje me:


Produkti u shtua ne listen tuaj te deshirave!
Klikoni ketu per te pare te gjithe produktet qe keni ne liste.