- 60 %

Bitdefender FAMILY PACK 2018 –3Vjet

Kodi: ccl001g
10,665 L 
26,998 L


Sasia:


“Produkt për paketa familjare&zyra pa kufizim në numrin e paisjeve të mbrojtura të cilat kanë një menaxhim qendror dhe kontroll të plotë prindëror/punëdhënës të paisjeve.” Bitdefender, mbrojtja më e sigurt sipas Av Test, Av Comparative Produkti ofrohet në format Certifikate Produkti bashkë me instruksionet e instalimit, lëvrimi është elektronik. Mbrojtje automatike, ndalon çdo sulm në internet. Nuk ndikon në performancën e sistemit.


Porosia vjen prane adreses suaj per  1-2 Dite.

Bitdefender FAMILY PACK 2018 –3Vjet

 hin të dhënat tuaja personale, për tu përdorur më tej për përfitime personale nga ana hakerave. 

• Mbrojtje e pathyeshme për Windows, Mac dhe Android
• Mbrojtje inovative dhe efektive për sulmet Ransomware.
• Mbrojtje automatike, ndalon çdo sulm në internet dhe Spam më të fuqishëm
• Skanim për çdo pajisje
• Performancë e lartë: rrit shpejtësinë dhe jetëgjatësinë e baterisë suaj.
• Menaxhim i paswordeve
• Mbrojtje e Firewall në nivele të larta
• Kontroll i plotë prindëror në të gjitha pajisjet
• Mbrojtje të të dhënave , privatësisë dhe Anti-Thef
Mënyrat e Pagesës
Kesh
Kartë Krediti
Transfertë Bankare
Mënyrat e Transportit
Posta Shqiptare
Albanian Courier
DHL
Fedex

Llogarit koston e transportit
Ne e vleresojme privatesine tuaj. Cdo porosi behet duke ruajtur privatesine dhe dergesa behet brenda nje paketimi qe nuk lejon te duket cfare ka brenda.
Nese nuk ju pelqen ose nuk ju pershtatet masa, ju mund ta ktheni produktin brenda 14 diteve.

Vleresimet e klientit

Ndani mendimet me kliente te tjere  ketu
Shperndaje me:


Produkti u shtua ne listen tuaj te deshirave!
Klikoni ketu per te pare te gjithe produktet qe keni ne liste.