Set kove + shtupe pastrimi

Kodi: ZP400
2,700 L 


Sasia:


Set kove + shtupe pastrimi. Pastron cdo papasterti nga dyshemeja juaj. Eshte mjaft e lehte ne perdorim. Shtupes mund ti hiqet mbulesa per ta lare. Permban 2 lecka per te lare. Kova eshte e ndare ne dy ane, nje ane qe pastron lecken duke i hequr dhe pluhurin, fijet e flokut, ana tjeter e than kur e nxirrni. Pjesa e ujit ku derdhet eshte ne fund te koves.


Porosia vjen prane adreses suaj per  1-2 Dite.
Mënyrat e Pagesës
Kesh
Kartë Krediti
Transfertë Bankare
Mënyrat e Transportit
Posta Shqiptare
Albanian Courier
DHL
Fedex

Llogarit koston e transportit
Ne e vleresojme privatesine tuaj. Cdo porosi behet duke ruajtur privatesine dhe dergesa behet brenda nje paketimi qe nuk lejon te duket cfare ka brenda.
Nese nuk ju pelqen ose nuk ju pershtatet masa, ju mund ta ktheni produktin brenda 14 diteve.

Vleresimet e klientit

Ndani mendimet me kliente te tjere  ketu
Shperndaje me:


Produkti u shtua ne listen tuaj te deshirave!
Klikoni ketu per te pare te gjithe produktet qe keni ne liste.