Shperndares WiFi

Kodi: WIFI300
1,990 L 


Sasia:


Antena që siguron një performancë edhe më të mirë te rrjetit WiFi, Per zonat e largeta te shtepise tuaj. Paisja konfigurohet me modemin egzistues dhe funksionon si shperndares per zonat e largeta te shtepise ose afer saj. Paisjes i jepet internet me Wifi ose nepermjert kabellit. Shpejtësinë e transmetimit, teknologji dhe e stabilitet automatikisht shmang konfliktet e kanaleve duke përdorur funksionin e zgjedhjes së kanalit. shpejtësi e lartë rrjeti 2.4GHz, Ofron shpejtesi transmetimit deri

nga Panakeia2

Porosia vjen prane adreses suaj per  1-2 Dite.
Mënyrat e Pagesës
Kesh
Kartë Krediti
Transfertë Bankare
Mënyrat e Transportit
Posta Shqiptare
Albanian Courier
DHL
Fedex

Llogarit koston e transportit
Ne e vleresojme privatesine tuaj. Cdo porosi behet duke ruajtur privatesine dhe dergesa behet brenda nje paketimi qe nuk lejon te duket cfare ka brenda.
Nese nuk ju pelqen ose nuk ju pershtatet masa, ju mund ta ktheni produktin brenda 14 diteve.

Vleresimet e klientit

Ndani mendimet me kliente te tjere  ketu
Shperndaje me:


Produkti u shtua ne listen tuaj te deshirave!
Klikoni ketu per te pare te gjithe produktet qe keni ne liste.