Doreza

Kodi: TOUTRAVO VE509
480 L 


Masa

Sasia:


Doreza neoprene me pambuk.


Porosia vjen prane adreses suaj per  1-2 Dite.

Toutravo VE509

Testuar sipas EN374-3:2003 percaktimi i rezistences se depertimit nivele te depertimit nga 1 ne 6 (A methanol =3, B aceton = 3,
 
C: Acetonitrile = 1, I: Ethyl Acetate = 3, J : n-Heptane = 2, 40% Caustic Soda (NaOH) (K) = 6/6, 96% Sulphuric Acid (L) = 4/6), Chrystallisabel acetic acid = 6, acetic acid 25% = 6,
Aniline = 6, Dimethylformamide = 6, Ethanol = 6,
 
Formaldehyde 37% = 6, Furfural = 6, Hydrochloric acid 10% = 6, Nitromethane = 6, Octyl alcohol = 6,
Phenol = 6, Sodium hydroxide (20%) = 6)
 
STANDARTS
 
EN420:2003
 
EN388:2003
 
EN374-3:2003
Mënyrat e Pagesës
Kesh
Kartë Krediti
Transfertë Bankare
Mënyrat e Transportit
Posta Shqiptare
Albanian Courier
DHL
Fedex

Llogarit koston e transportit
Ne e vleresojme privatesine tuaj. Cdo porosi behet duke ruajtur privatesine dhe dergesa behet brenda nje paketimi qe nuk lejon te duket cfare ka brenda.
Nese nuk ju pelqen ose nuk ju pershtatet masa, ju mund ta ktheni produktin brenda 14 diteve.

Vleresimet e klientit

Ndani mendimet me kliente te tjere  ketu
Shperndaje me:


Produkti u shtua ne listen tuaj te deshirave!
Klikoni ketu per te pare te gjithe produktet qe keni ne liste.