KUFJE BLUETOOTH ST 18 WIRELES

Kodi: ST18
2,800 L 


Sasia:


KUFJE BLUETOOTH ST 18 WIRELES. Rregulloni volumin, ndryshoni këngët.I pergjigjeni thirrjeve, refuzimi i thirrjes, mbyllja e thirrjes, Fikje inteligjente mbas 5 minutash. Transmeton deri ne 10 metra. Koha e punes 5-6 ore pa ndalim. Koha e karikimit 2 ore. Mban bateri pa punuar deri ne 120 ore. Bateri e rikarikueshme 250mAh.


Porosia vjen prane adreses suaj per  1-2 Dite.
Mënyrat e Pagesës
Kesh
Kartë Krediti
Transfertë Bankare
Mënyrat e Transportit
Posta Shqiptare
Albanian Courier
DHL
Fedex

Llogarit koston e transportit
Ne e vleresojme privatesine tuaj. Cdo porosi behet duke ruajtur privatesine dhe dergesa behet brenda nje paketimi qe nuk lejon te duket cfare ka brenda.
Nese nuk ju pelqen ose nuk ju pershtatet masa, ju mund ta ktheni produktin brenda 14 diteve.

Vleresimet e klientit

Ndani mendimet me kliente te tjere  ketu
Shperndaje me:


Produkti u shtua ne listen tuaj te deshirave!
Klikoni ketu per te pare te gjithe produktet qe keni ne liste.