Suport dhe korrigjues per shpatullat

Kodi: No725
1,200 L 


Sasia:


Pavarësisht se jeni një atlet, alpinist, apo thjesht një person aktiv, sasia e shtuar e lëvizjes mund të influencoje negativisht në trupin tuaj, duke rrezikuar më shumë dëmtime dhe inflamacione. Suporti i shpatullave Julong dihmon në uljen e këtij rreziku duke kufizuar gamën e lëvizjes së shpatullave duke ndihmuar kështu të shpejtoni procesin e rimëkëmbjes së lëndimeve dhe inflamacioneve.

nga Panakeia2

Porosia vjen prane adreses suaj per  1-2 Dite.

Suport dhe korrigjues per shpatullat

 E perbërë nga një material i trashë neoprene e shpeshte, ben kompresion ne nyjet e fryra për të zvogëluar dhimbjen dhe rrit sigurine duke pakësuar dhimbjet dhe lejuar nje performancë më të mirë. Ofron shtrëngim dhe suport për shpatullën. Ofron trajtim terapeutik për dhimbjet e muskujve dhe nyjeve.
Parandalon dhe zvogëlon rrezikun e zhvendosjes duke kufizuar gamën e lëvizjes së krahut.
Mënyrat e Pagesës
Kesh
Kartë Krediti
Transfertë Bankare
Mënyrat e Transportit
Posta Shqiptare
Albanian Courier
DHL
Fedex

Llogarit koston e transportit
Ne e vleresojme privatesine tuaj. Cdo porosi behet duke ruajtur privatesine dhe dergesa behet brenda nje paketimi qe nuk lejon te duket cfare ka brenda.
Nese nuk ju pelqen ose nuk ju pershtatet masa, ju mund ta ktheni produktin brenda 14 diteve.

Vleresimet e klientit

Ndani mendimet me kliente te tjere  ketu
Shperndaje me:


Produkti u shtua ne listen tuaj te deshirave!
Klikoni ketu per te pare te gjithe produktet qe keni ne liste.