Doreza

Kodi: NITREX VE802
380 L 


Masa

Sasia:


Doreza nitrili me pambuk.


Porosia vjen prane adreses suaj per  1-2 Dite.

Nitrex VE802

Doreza nitrili me pambuk.
 
Testuar sipas EN374-2:2003 percaktimi i rezistences se depertimit (nivel2, AQL<1.5) dhe EN374-3:2003 niveli depertimit nga 1 ne 6
(A : Methanol = 3, J : n-Heptane = 6, K : Sodium hydroxyde 40% (NaOH) = 6, L : Sulphuric Acid 95%-98% = 4, Butanol = 6, Cyclohexane = 6,
Di-isobutyl ketone = 5, Ethyl ether = 2, Ethylene glycol = 6, Formaldehyde 37% = 6, Hydrochloric acid 37% = 6, Iso octane = 6, Kerosene (Burning oil - 28 sec) = 6, Petroleum ether = 6, Tetrachlroro ethylene = 5, Turpentine = 6,
Super grade unleaded petrol (4 star - 98 octane) = 6,
Methyl tert-butyl ether = 5, Amyl Acetate = 3, Chrystallisabel acetic acid = 3, Naphta solvent = 5, Dimethyl sulphoxide = 2).
 
STANDARTS
 
EN420:2003
 
EN388:2003
 
EN374-2:2003
 
EN374-3:2003
Mënyrat e Pagesës
Kesh
Kartë Krediti
Transfertë Bankare
Mënyrat e Transportit
Posta Shqiptare
Albanian Courier
DHL
Fedex

Llogarit koston e transportit
Ne e vleresojme privatesine tuaj. Cdo porosi behet duke ruajtur privatesine dhe dergesa behet brenda nje paketimi qe nuk lejon te duket cfare ka brenda.
Nese nuk ju pelqen ose nuk ju pershtatet masa, ju mund ta ktheni produktin brenda 14 diteve.

Vleresimet e klientit

Ndani mendimet me kliente te tjere  ketu
Shperndaje me:


Produkti u shtua ne listen tuaj te deshirave!
Klikoni ketu per te pare te gjithe produktet qe keni ne liste.