MELATEON

Kodi: M202018
2,200 L 


Sasia:


Melateon përmban Melatonin të pastër 100% për një efekt të përqendruar. I vetmi ne treg me pika per nje efekt te shpejte. Vepron brenda 5 min. Nuk krijon vartesi! Ne 5 pika Melateon® përmbajn 1 mg melatonin. Melateon® indikohet veçanërisht për : Ç’rregullime të gjumit. Sindrome sindromi jet lag (zona kohore). Rregullimin e sistemit psiko-neuro-endokrin-imunitar (PNEI). Kontrolli i sindromës së stresit kronik. Efekti arrihet përmes marrjes, pak para gjumit, 5 pika Melateon®. Me një shish

nga Panakeia2

Porosia vjen prane adreses suaj per  1-2 Dite.
Mënyrat e Pagesës
Kesh
Kartë Krediti
Transfertë Bankare
Mënyrat e Transportit
Posta Shqiptare
Albanian Courier
DHL
Fedex

Llogarit koston e transportit
Ne e vleresojme privatesine tuaj. Cdo porosi behet duke ruajtur privatesine dhe dergesa behet brenda nje paketimi qe nuk lejon te duket cfare ka brenda.
Nese nuk ju pelqen ose nuk ju pershtatet masa, ju mund ta ktheni produktin brenda 14 diteve.

Vleresimet e klientit

Ndani mendimet me kliente te tjere  ketu
Shperndaje me:


Produkti u shtua ne listen tuaj te deshirave!
Klikoni ketu per te pare te gjithe produktet qe keni ne liste.