Cante portative per ngrohjen e duarve

Kodi: HOTBAG
1,250 L 


Sasia:


Më pak konsum i energjie elektrike, për lehtësim të shpejtë nga dhimbjet e shpinës. I domosdoshem per kudo, hotel, tren, aeroport, zyrë, shtepi, etj. Vetem me ushqyes me USB dhe paisja funksionon, Paisja ka nje rregullator automatik qe kur arrin temperaturen rreth 50 grade ajo fiket automatikisht. Madhesia: 41 CM x 41 CM x 3,5 CM


Porosia vjen prane adreses suaj per  1-2 Dite.
Mënyrat e Pagesës
Kesh
Kartë Krediti
Transfertë Bankare
Mënyrat e Transportit
Posta Shqiptare
Albanian Courier
DHL
Fedex

Llogarit koston e transportit
Ne e vleresojme privatesine tuaj. Cdo porosi behet duke ruajtur privatesine dhe dergesa behet brenda nje paketimi qe nuk lejon te duket cfare ka brenda.
Nese nuk ju pelqen ose nuk ju pershtatet masa, ju mund ta ktheni produktin brenda 14 diteve.

Vleresimet e klientit

Ndani mendimet me kliente te tjere  ketu
Shperndaje me:


Produkti u shtua ne listen tuaj te deshirave!
Klikoni ketu per te pare te gjithe produktet qe keni ne liste.