Mbajtese per mjalte

Kodi: HN300
600 L 


Sasia:


Ky produkt nuk mund te porositet!

Mbajtese per mjalte. Depozituesi ju lejon të shihni nivelin e mjaltit në mënyrë të qartë. Duke lëshuar sasine e nevojshme dhe kur te doni ajo menjëherë ndalet. Jo më duke u përpjekur më dëshpërimisht për të ndaluar rrjedhën e mjaltit. Asnjë pikim i tepert ne rroba apo tavolinen tuaj. Per mjaltë ose shurup ...

nga Panakeia2

Porosia vjen prane adreses suaj per  1-2 Dite.
Mënyrat e Pagesës
Kesh
Kartë Krediti
Transfertë Bankare
Mënyrat e Transportit
Posta Shqiptare
Albanian Courier
DHL
Fedex

Llogarit koston e transportit
Ne e vleresojme privatesine tuaj. Cdo porosi behet duke ruajtur privatesine dhe dergesa behet brenda nje paketimi qe nuk lejon te duket cfare ka brenda.
Nese nuk ju pelqen ose nuk ju pershtatet masa, ju mund ta ktheni produktin brenda 14 diteve.

Vleresimet e klientit

Ndani mendimet me kliente te tjere  ketu
Shperndaje me:


Produkti u shtua ne listen tuaj te deshirave!
Klikoni ketu per te pare te gjithe produktet qe keni ne liste.