Doreza

Kodi: CA615K
980 L 


Masa

Sasia:


Doreza saldatori zajrrduruese. Doreza lekure me cilesi te larte. Qepje me teknologjine KEVLAR. Gajtesia – 35cm, Trashesia 1.2-1.4mm. - STANDARTET : EN420:2003 EN388:2003 EN407:2004 EN12477:2001/A1:2005


Porosia vjen prane adreses suaj per  1-2 Dite.
Mënyrat e Pagesës
Kesh
Kartë Krediti
Transfertë Bankare
Mënyrat e Transportit
Posta Shqiptare
Albanian Courier
DHL
Fedex

Llogarit koston e transportit
Ne e vleresojme privatesine tuaj. Cdo porosi behet duke ruajtur privatesine dhe dergesa behet brenda nje paketimi qe nuk lejon te duket cfare ka brenda.
Nese nuk ju pelqen ose nuk ju pershtatet masa, ju mund ta ktheni produktin brenda 14 diteve.

Vleresimet e klientit

Ndani mendimet me kliente te tjere  ketu
Shperndaje me:


Produkti u shtua ne listen tuaj te deshirave!
Klikoni ketu per te pare te gjithe produktet qe keni ne liste.