Aparat per matjen e tensionit

Kodi: BP201M
2,990 L 


Sasia:


Monitoruesi i presionit dixhital të gjakut të tipit plotësisht dore, siguron një matje klinike të saktë për të garantuar rezultatet e monitorimit të presionit të gjakut me saktësi. Ekrani dixhital LCD, mund të lexojë shpejt rezultatet dhe pulsin të shfaqura njëkohësisht në ekran. Ruajtje 120 memorie për të kontrolluar rezultatet e matura me heret, dhe gjithashtu mund të fshini historitë nëse nuk keni me nevojë. Fiket automatikisht ne rast mos perdorimi. Funksionim automatik me prekje.

nga Panakeia2

Porosia vjen prane adreses suaj per  1-2 Dite.
Mënyrat e Pagesës
Kesh
Kartë Krediti
Transfertë Bankare
Mënyrat e Transportit
Posta Shqiptare
Albanian Courier
DHL
Fedex

Llogarit koston e transportit
Ne e vleresojme privatesine tuaj. Cdo porosi behet duke ruajtur privatesine dhe dergesa behet brenda nje paketimi qe nuk lejon te duket cfare ka brenda.
Nese nuk ju pelqen ose nuk ju pershtatet masa, ju mund ta ktheni produktin brenda 14 diteve.

Vleresimet e klientit

Ndani mendimet me kliente te tjere  ketu
Shperndaje me:


Produkti u shtua ne listen tuaj te deshirave!
Klikoni ketu per te pare te gjithe produktet qe keni ne liste.