Makine per femije me doreze qe shtyhet nga prindi

Kodi: AL1001
5,500 L 


Sasia:


Makine per femije me doreze qe shtyhet nga prindi. E bukur dhe rezistente.Me melodi dhe drita, mbrojtese e sigurte rreth bebes, me vend poshte ndenjeses per te futur lodra te vogla, mundesi per ta perdorur dhe pa aksesore qe i hiqen kur femija eshte me i rritur, Permasat:60 x 27 cm, permasat e ndenjeses 25x18x23, Lartesia e timonit komandues nga prindi 84 cm.


Porosia vjen prane adreses suaj per  1-2 Dite.
Mënyrat e Pagesës
Kesh
Kartë Krediti
Transfertë Bankare
Mënyrat e Transportit
Posta Shqiptare
Albanian Courier
DHL
Fedex

Llogarit koston e transportit
Ne e vleresojme privatesine tuaj. Cdo porosi behet duke ruajtur privatesine dhe dergesa behet brenda nje paketimi qe nuk lejon te duket cfare ka brenda.
Nese nuk ju pelqen ose nuk ju pershtatet masa, ju mund ta ktheni produktin brenda 14 diteve.

Vleresimet e klientit

Ndani mendimet me kliente te tjere  ketu
Shperndaje me:


Produkti u shtua ne listen tuaj te deshirave!
Klikoni ketu per te pare te gjithe produktet qe keni ne liste.