- 56 %

Syze per te lexuar

Kodi: 31909
1,100 L 
2,500 L


Sasia:


Ky produkt nuk mund te porositet!

Syri juaj do të shkoje automatikisht përmes lentes ku do të gjejë vendin e saktë ku gradimi do të jetë i sakti për ju, kështu që ju mund të përqendroheni dhe të lexoni qartë. Nëse keni nevojë për një gradim te ndërmjetëm nga 0,5 deri ne 2,5, Syzet One Power Reader do të korrigjojnë me saktësi vizionin tuaj falë aftësisë për t'iu përshtatur gradacionit tuaj.Ato përmbajnë lente me cilësi të lartë, nuk ka numra ose pulla për t'i rregulluar ato, sekreti është fokusi Flex i shkencës optike.

nga Panakeia2

Porosia vjen prane adreses suaj per  1-2 Dite.
Mënyrat e Pagesës
Kesh
Kartë Krediti
Transfertë Bankare
Mënyrat e Transportit
Posta Shqiptare
Albanian Courier
DHL
Fedex

Llogarit koston e transportit
Ne e vleresojme privatesine tuaj. Cdo porosi behet duke ruajtur privatesine dhe dergesa behet brenda nje paketimi qe nuk lejon te duket cfare ka brenda.
Nese nuk ju pelqen ose nuk ju pershtatet masa, ju mund ta ktheni produktin brenda 14 diteve.

Vleresimet e klientit

Ndani mendimet me kliente te tjere  ketu
Shperndaje me:


Produkti u shtua ne listen tuaj te deshirave!
Klikoni ketu per te pare te gjithe produktet qe keni ne liste.