- 47 %

Suport dhe korrigjues per shpinen

Kodi: 3027
1,000 L 
1,900 L


Masa

Sasia:


Suport dhe korrigjues per shpinen. E forte dhe e lehte, e lehte per tu pastruar dhe e aprovuar nga mjeku ortoped. Favorizon rehati dhe nje qendrim te drejte. Rekomandohet nje deri ne dy masa me e vogel per efekt shtrengimi qe aksesori te beje efekt.

nga Panakeia2

Porosia vjen prane adreses suaj per  1-2 Dite.
Mënyrat e Pagesës
Kesh
Kartë Krediti
Transfertë Bankare
Mënyrat e Transportit
Posta Shqiptare
Albanian Courier
DHL
Fedex

Llogarit koston e transportit
Ne e vleresojme privatesine tuaj. Cdo porosi behet duke ruajtur privatesine dhe dergesa behet brenda nje paketimi qe nuk lejon te duket cfare ka brenda.
Nese nuk ju pelqen ose nuk ju pershtatet masa, ju mund ta ktheni produktin brenda 14 diteve.

Vleresimet e klientit

Ndani mendimet me kliente te tjere  ketu
Shperndaje me:


Produkti u shtua ne listen tuaj te deshirave!
Klikoni ketu per te pare te gjithe produktet qe keni ne liste.