Pranga Me Pelice (Të Zeza)

Kodi: 300630
1,500 L 


Sasia:


Prangat me pelice janë prangat e linjës së Bestseller. Në metal i veshur me pelice, me zinxhirë dhe çelësa për t’i zhbllokuar, ato janë të pajisura me një rregullator për t'u përshtatur më mirë me duart e të gjithëve, madje edhe me një buton sigurie në rast të humbjes së çelësave. Si përdoren ato? Hapni ato me një buton ose çelësa, poziciononi dorën dhe rregullojini prangat për t’i shtrënguar në mënyrën më të sigurt.

nga Lodroj.al

Porosia vjen prane adreses suaj per  1-2 Dite.
Mënyrat e Pagesës
Kesh
Kartë Krediti
Transfertë Bankare
Mënyrat e Transportit
Posta Shqiptare
Albanian Courier
DHL
Fedex

Llogarit koston e transportit
Ne e vleresojme privatesine tuaj. Cdo porosi behet duke ruajtur privatesine dhe dergesa behet brenda nje paketimi qe nuk lejon te duket cfare ka brenda.
Nese nuk ju pelqen ose nuk ju pershtatet masa, ju mund ta ktheni produktin brenda 14 diteve.

Vleresimet e klientit

Ndani mendimet me kliente te tjere  ketu
Shperndaje me:


Produkti u shtua ne listen tuaj te deshirave!
Klikoni ketu per te pare te gjithe produktet qe keni ne liste.