Kena bimore me ngjyre

Kodi: dn315
1,800 L 


Sasia:


Chatain fonce per nje ngjyre geshtenje natyrale dhe mbuluese me nje aplikim edhe per ato qe kane thinja. Kombinimi i 8 bimeve duke perfshire edhe kenan Indigo dhe Rajsthan , 100 % natyrale , forcon dhe rrit floket tuaj ! đŸŒ±Kena Auburn Per nje ngjyre cokollate natyrale te ngrohte dhe te ndritshme , nje perzierje e mrekullueshme e kenas Indigo , Hibiscus dhe Rajsthan ! đŸŒ±Kena Chatain Mielle Nje perzierje e mrekullueshme e 9 bimeve si shafran , kamomil , kena Rajsthan etj sjell reflektime te ke


Porosia vjen prane adreses suaj per  1-2 Dite.

Kena bimore me ngjyre

Chatain fonce per nje ngjyre geshtenje natyrale dhe mbuluese me nje aplikim edhe per ato qe kane thinja. Kombinimi i 8 bimeve duke perfshire edhe kenan Indigo dhe Rajsthan , 100 % natyrale , forcon dhe rrit floket tuaj ! ??Kena Auburn 
Per nje ngjyre cokollate natyrale te ngrohte dhe te ndritshme , nje perzierje e mrekullueshme e kenas Indigo , Hibiscus dhe Rajsthan ! ??Kena Chatain Mielle 
Nje perzierje e mrekullueshme e 9 bimeve si shafran , kamomil , kena Rajsthan etj sjell reflektime te kendeshme te ngjyres bionde ne mjalte duke i dhene me shume volum dhe shkelqim flokut tuaj. Vecanarisht e pershtatshme per floket bionde ! ??Kena Caramel 
Per nje ngjyre karamel te parezistueshme nje perzierje e kenas Rajsthan , Indigo sperkatur me shafranin e Indise . ??Kena Noir 
100 % natyrale dhe organike siguron nje ngjyre te zeze dhe te ndritshme dhe mbulon thinjen. Kjo ngjyre sjell volum , butesi dhe shkelqim flokut tuaj. ??Kena Chatain Naturel 
Ngjyra me e kerkuar ne dyqan per nje ngjyre natyrale, te ngrohte dhe rrezatuese ! ??Kena Blond Dore 
Nje kombinim i mrekullueshem i kenas neutro , kamomilit dhe shafranit sjellin shkelqim dhe nje ngjyre bionde te mrekullueshme ne flokun tuaj ! Forcon floket, qetson skalpin e kokes ! ??Kena Cuvre 
Stimulon , forcon dhe mbron floket tuaj . Kombinimi i kenas Rajsthan me kenan Manjishta jep refleks te vecante te bakrit te ndritshem . Mbulon thinjat. 
Kushton 1800 leke kane 4 tableta me nga 100 gr ne permbatje . Pergatitja : Nese jeni flok i shkurter ju duhet 1 tablet kena , nese jeni floke i gjate ju mjaftojne 2. Perziejeni mire me caj te vaket (kamomil , mali etj ) mbajeni 3 ore pastaj e lani mire. Kujdes floku duhet te jete i paster para se te aplikoni kenan ! ?Nuk mbulojn thinjat dhe dekolorimin  

Kena bimore me ngjyre

 Chatain fonce per nje ngjyre geshtenje natyrale dhe mbuluese me nje aplikim edhe per ato qe kane thinja. Kombinimi i 8 bimeve duke perfshire edhe kenan Indigo dhe Rajsthan , 100 % natyrale , forcon dhe rrit floket tuaj ! ??Kena Auburn 
Per nje ngjyre cokollate natyrale te ngrohte dhe te ndritshme , nje perzierje e mrekullueshme e kenas Indigo , Hibiscus dhe Rajsthan ! ??Kena Chatain Mielle 
Nje perzierje e mrekullueshme e 9 bimeve si shafran , kamomil , kena Rajsthan etj sjell reflektime te kendeshme te ngjyres bionde ne mjalte duke i dhene me shume volum dhe shkelqim flokut tuaj. Vecanarisht e pershtatshme per floket bionde ! ??Kena Caramel 
Per nje ngjyre karamel te parezistueshme nje perzierje e kenas Rajsthan , Indigo sperkatur me shafranin e Indise . ??Kena Noir 
100 % natyrale dhe organike siguron nje ngjyre te zeze dhe te ndritshme dhe mbulon thinjen. Kjo ngjyre sjell volum , butesi dhe shkelqim flokut tuaj. ??Kena Chatain Naturel 
Ngjyra me e kerkuar ne dyqan per nje ngjyre natyrale, te ngrohte dhe rrezatuese ! ??Kena Blond Dore 
Nje kombinim i mrekullueshem i kenas neutro , kamomilit dhe shafranit sjellin shkelqim dhe nje ngjyre bionde te mrekullueshme ne flokun tuaj ! Forcon floket, qetson skalpin e kokes ! ??Kena Cuvre 
Stimulon , forcon dhe mbron floket tuaj . Kombinimi i kenas Rajsthan me kenan Manjishta jep refleks te vecante te bakrit te ndritshem . Mbulon thinjat. 
Kushton 1800 leke kane 4 tableta me nga 100 gr ne permbatje . Pergatitja : Nese jeni flok i shkurter ju duhet 1 tablet kena , nese jeni floke i gjate ju mjaftojne 2. Perziejeni mire me caj te vaket (kamomil , mali etj ) mbajeni 3 ore pastaj e lani mire. Kujdes floku duhet te jete i paster para se te aplikoni kenan ! ?Nuk mbulojn thinjat dhe dekolorimin 
Mënyrat e Pagesës
Kesh
Kartë Krediti
Transfertë Bankare
MĂ«nyrat e Transportit
Posta Shqiptare
Albanian Courier
DHL
Fedex

Llogarit koston e transportit
Ne e vleresojme privatesine tuaj. Cdo porosi behet duke ruajtur privatesine dhe dergesa behet brenda nje paketimi qe nuk lejon te duket cfare ka brenda.
Nese nuk ju pelqen ose nuk ju pershtatet masa, ju mund ta ktheni produktin brenda 14 diteve.

Vleresimet e klientit

Ndani mendimet me kliente te tjere  ketu
Shperndaje me:
Ju mund te pelqeni edhe

Produkti u shtua ne listen tuaj te deshirave!
Klikoni ketu per te pare te gjithe produktet qe keni ne liste.