Vaji i bajames

Kodi: dn12d
700 L 


Masa

Sasia:


Vaji i bajames eshte nje nga vajrat me te perdorur ne produktet kozmetike apo receta natyrale bukurie. Ekzistojne 2 lloje vaji bajamesh: i embel dhe i hidhur, por vaji i bajames se embel eshte me i keshillueshem per perdorim sepse eshte i pasur me acide yndyrore te shendetshme si acid oleic (omega-9) dhe acid linoleik (omega-6). Menyrat e perdorimit te vajit te bajames jane te shumta qe nga aplikimi ne lekure apo ne floke dhe konsumi i tij. Gjithashtu ky vaj eshte i pasur me vitamina A, B dhe E


Porosia vjen prane adreses suaj per  1-2 Dite.
Mënyrat e Pagesës
Kesh
Kartë Krediti
Transfertë Bankare
Mënyrat e Transportit
Posta Shqiptare
Albanian Courier
DHL
Fedex

Llogarit koston e transportit
Ne e vleresojme privatesine tuaj. Cdo porosi behet duke ruajtur privatesine dhe dergesa behet brenda nje paketimi qe nuk lejon te duket cfare ka brenda.
Nese nuk ju pelqen ose nuk ju pershtatet masa, ju mund ta ktheni produktin brenda 14 diteve.

Vleresimet e klientit

Ndani mendimet me kliente te tjere  ketu
Shperndaje me:


Produkti u shtua ne listen tuaj te deshirave!
Klikoni ketu per te pare te gjithe produktet qe keni ne liste.