- 63 %

Bitdefender Total Security 2018 – 5 PC / 3Vjet

Kodi: ccl001f
7,965 L 
21,598 L


Sasia:


“Produkt për paketa familjare&zyra me 5 pajisje të cilat kanë një menaxhim qendror dhe kontroll të plote prindëror/punëdhënës të paisjeve.” Produkt i ofrohet në format Certifikate Produkti bashkë me instruksionet e instalimit, lëvrimi është elektronik. Menaxhoni të gjitha pajisjet tuaja, me anë të nje llogarie. Ofron mbrojtje maksimale ndaj sulmeve më të fuqishme, pa ndikuar në shpejtësinë e sistemit. Lundrim i sigurt në internet.


Porosia vjen prane adreses suaj per  1-2 Dite.
Mënyrat e Pagesës
Kesh
Kartë Krediti
Transfertë Bankare
Mënyrat e Transportit
Posta Shqiptare
Albanian Courier
DHL
Fedex

Llogarit koston e transportit
Ne e vleresojme privatesine tuaj. Cdo porosi behet duke ruajtur privatesine dhe dergesa behet brenda nje paketimi qe nuk lejon te duket cfare ka brenda.
Nese nuk ju pelqen ose nuk ju pershtatet masa, ju mund ta ktheni produktin brenda 14 diteve.

Vleresimet e klientit

Ndani mendimet me kliente te tjere  ketu
Shperndaje me:


Produkti u shtua ne listen tuaj te deshirave!
Klikoni ketu per te pare te gjithe produktet qe keni ne liste.