Doreza

Kodi: VENIZETTE VE920
700 L 


Masa

Sasia:


Doreza latex dhe pambuk. Gjatesi: 30 cm. Trashesia: 1,25 mm. Përcaktimi i rezistences se depertimit nivelet e depërtimit nga 1 deri në 6 (A: Methanol = 2, K : Hidroksid natriumi 40% (NaOH) = 6, L: Acid sulfurik 96% = 6, Hidroksid natriumi (20%) = 6, Acid Klorhidrik 10% = 6, Formaldehyde 37% = 6, Acid acetik 25% = 6). Rezistence ne kontakt me zjarrin deri ne 100 grade. - STANDARTET : EN420:2003 EN388:2003 EN374-3:2003 EN407:200


Porosia vjen prane adreses suaj per  1-2 Dite.
Mënyrat e Pagesës
Kesh
Kartë Krediti
Transfertë Bankare
Mënyrat e Transportit
Posta Shqiptare
Albanian Courier
DHL
Fedex

Llogarit koston e transportit
Ne e vleresojme privatesine tuaj. Cdo porosi behet duke ruajtur privatesine dhe dergesa behet brenda nje paketimi qe nuk lejon te duket cfare ka brenda.
Nese nuk ju pelqen ose nuk ju pershtatet masa, ju mund ta ktheni produktin brenda 14 diteve.

Vleresimet e klientit

Ndani mendimet me kliente te tjere  ketu
Shperndaje me:


Produkti u shtua ne listen tuaj te deshirave!
Klikoni ketu per te pare te gjithe produktet qe keni ne liste.