VAJI I FARËS SË ZEZË

Kodi: SN040
2,000 L 


Pesha

Sasia:


Fara e Zezë që Kuron çdo Sëmundje përveç Vdekjes. (250 ml)


Porosia vjen prane adreses suaj per  1-2 Dite.

Nigella Sativa (bima e farës së zezë)

 Nigella Sativa (bima e farës së zezë) është një bimë një vjeçare ku farat e saj njihen për vetitë kuruese

 

Disa nga veprimet farmakologjike për të cilat njihet fara e zezë janë:

• Analgjezik (Largon Dhimbjen)

• Anti-Bakterial

• Anti-Inflamator

• Anti-Ulçeroz

• Anti-kolinergjik

• Anti-Fungal

• Ant-Hipertensivë

• Antioksidant

• Antispasmatik

• Antiviral

• Bronkodilatator

• Inhibues i Glukoneogjenezës (Anti-Diabetik)

• Hepatoprotektivë (Mbrojtës i Heparit)

• Hipotensivë

• Sensibilizues i Insulinës

• Induktor i Interferonit

• Antagonist i Leukotrieneve

• Renoprotektor (Mbrojtës i veshkave)

• Inhibues i Faktorit Alfa të Nekrozës Tumoriale

 

Të gjitha këto vlera të farës së zezë tashmë mund ti gjeni në vajrat Oneva me cilësinë me të lartë në prodhimin e vajrave, me Sistemin e Presimit në të Ftohtë dhe e çertifikuar me ISO 22000.

Oneva, Lideri i Cilësisë së Prodhimit.

Mënyrat e Pagesës
Kesh
Kartë Krediti
Transfertë Bankare
Mënyrat e Transportit
Posta Shqiptare
Albanian Courier
DHL
Fedex

Llogarit koston e transportit
Ne e vleresojme privatesine tuaj. Cdo porosi behet duke ruajtur privatesine dhe dergesa behet brenda nje paketimi qe nuk lejon te duket cfare ka brenda.
Nese nuk ju pelqen ose nuk ju pershtatet masa, ju mund ta ktheni produktin brenda 14 diteve.

Vleresimet e klientit

Ndani mendimet me kliente te tjere  ketu
Shperndaje me:


Produkti u shtua ne listen tuaj te deshirave!
Klikoni ketu per te pare te gjithe produktet qe keni ne liste.