- 27 %

Smart Watch Q18 per Iphone dhe Android

Kodi: Q18
2,490 L 
3,390 L


Ngjyra

Sasia:


Prekje e ndjeshm,touchscreen HD Vend per kartë SIM Bën thirrje telefonike drejtpërdrejt nga ora nepermjet Bluetooth Funksion anti-vjedhje Funksioni Sync: QQ | Wechat | Twitter | Facebook | mesazhe etj. MP3 / MP4 / Kontroll i kamerës Funksionet sportive: busull pedometër, alarm, monitorimi i gjumit.


Porosia vjen prane adreses suaj per  1-2 Dite.
Mënyrat e Pagesës
Kesh
Kartë Krediti
Transfertë Bankare
Mënyrat e Transportit
Posta Shqiptare
Albanian Courier
DHL
Fedex

Llogarit koston e transportit
Ne e vleresojme privatesine tuaj. Cdo porosi behet duke ruajtur privatesine dhe dergesa behet brenda nje paketimi qe nuk lejon te duket cfare ka brenda.
Nese nuk ju pelqen ose nuk ju pershtatet masa, ju mund ta ktheni produktin brenda 14 diteve.

Vleresimet e klientit

Ndani mendimet me kliente te tjere  ketu
Shperndaje me:


Produkti u shtua ne listen tuaj te deshirave!
Klikoni ketu per te pare te gjithe produktet qe keni ne liste.