Pajisje kunder mushkonjave

Kodi: Lh21
990 L 


Sasia:


Pajisje kunder mushkonjave 2 ne 1 edhe likuid (pa arome) dhe nxehtesi, qe ndikojne ne mbytjen e mushkonjave. Zgjat per rreth 480 ore. Sugjerohet te vendoset larg pajisjeve me lende djegese. Vendoset ne pune 1 ore para se te flini gjume dhe kur te vendoset ne prize, pjesa likuide duhet te jete poshte pajisjes fiksuese.

nga Panakeia2

Porosia vjen prane adreses suaj per  1-2 Dite.
Mënyrat e Pagesës
Kesh
Kartë Krediti
Transfertë Bankare
Mënyrat e Transportit
Posta Shqiptare
Albanian Courier
DHL
Fedex

Llogarit koston e transportit
Ne e vleresojme privatesine tuaj. Cdo porosi behet duke ruajtur privatesine dhe dergesa behet brenda nje paketimi qe nuk lejon te duket cfare ka brenda.
Nese nuk ju pelqen ose nuk ju pershtatet masa, ju mund ta ktheni produktin brenda 14 diteve.

Vleresimet e klientit

Ndani mendimet me kliente te tjere  ketu
Shperndaje me:


Produkti u shtua ne listen tuaj te deshirave!
Klikoni ketu per te pare te gjithe produktet qe keni ne liste.