Smart Bracalet HI (origjinale)

Kodi: IP67-
4,000 L 


Sasia:


Ora suporton Android 4.3, IOS8.0 dhe bluetooth 4.0. Perpara perdorimit duhet te karikohet per te bere ciklin e plote. Baza e karikimit eshte ne forme USB tek ora. Per tu lidhur me telefonin duhet qe te merrni aplikacionin ne telefonin tuaj. Ose te skanoni QR code qe ndodhet tek manuali. Funksionet: Ne pamje te pare vendoset data dhe ora e sakte te cilat sinkronizohen dhe nepemjet telefonit tuaj. Numerimi i hapave gjate gjithe, githashtu dhe nese keni arritur rekordin ditor. Nese kryeni nje


Porosia vjen prane adreses suaj per  1-2 Dite.
Mënyrat e Pagesës
Kesh
Kartë Krediti
Transfertë Bankare
Mënyrat e Transportit
Posta Shqiptare
Albanian Courier
DHL
Fedex

Llogarit koston e transportit
Ne e vleresojme privatesine tuaj. Cdo porosi behet duke ruajtur privatesine dhe dergesa behet brenda nje paketimi qe nuk lejon te duket cfare ka brenda.
Nese nuk ju pelqen ose nuk ju pershtatet masa, ju mund ta ktheni produktin brenda 14 diteve.

Vleresimet e klientit

Ndani mendimet me kliente te tjere  ketu
Shperndaje me:


Produkti u shtua ne listen tuaj te deshirave!
Klikoni ketu per te pare te gjithe produktet qe keni ne liste.