Hoverboard

Kodi: 15020018
29,000 L 


Ngjyra

Sasia:


Hoverboard bluetooth Limiti i peshes se perdoruesit: 20 deri ne 100 kg Maksimumi i shpejtesise 10km/ore (kushtet atmosferike, terreni dhe pesha e perdoruesit ndikojne ne shpejtesine e pajisjes) Perdorimi: 1- Ndizni butonin 2- Vendosni kembet ne dy vendet perkatese 3- Stabilizoni qendrimin drejte dhe manipuloni trupin tuaj para dhe mbrapa duke shkaktuar keshtu levizje te makinerise.(e njeta gje vlen dhe per levizjet majtas dhe djathtas)

nga Panakeia2

Porosia vjen prane adreses suaj per  1-2 Dite.
Mënyrat e Pagesës
Kesh
Kartë Krediti
Transfertë Bankare
Mënyrat e Transportit
Posta Shqiptare
Albanian Courier
DHL
Fedex

Llogarit koston e transportit
Ne e vleresojme privatesine tuaj. Cdo porosi behet duke ruajtur privatesine dhe dergesa behet brenda nje paketimi qe nuk lejon te duket cfare ka brenda.
Nese nuk ju pelqen ose nuk ju pershtatet masa, ju mund ta ktheni produktin brenda 14 diteve.

Vleresimet e klientit

Ndani mendimet me kliente te tjere  ketu
Shperndaje me:


Produkti u shtua ne listen tuaj te deshirave!
Klikoni ketu per te pare te gjithe produktet qe keni ne liste.